Mezuniyet Töreni

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Meslek Yüksekokulumuzun Mezuniyet Töreni Erciyes Kültür Merkezinde 03 Ağustos 2023 Perşembe Saat 14:00’ de gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz 10 Programdan toplam 450 öğrenci olmak üzere bu yıl 32.Dönem mezunlarını verdi.

Törene, Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Hakan AYDIN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Narin Yüksekokulumuz birim danışma kurulu üyelerinden Sayın Sultan ŞAHİN, Sayın Kevser ÖZTÜRK, Sayın Kamil KOÇ, Sayın Erol SOYKÖK, değerli akademisyenlerimiz, idari personellerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve saygıdeğer aileleri katıldı.

Tören saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okunması ve Erciyes Üniversitesi Tanıtım videosu ile başladı.

Törende konuşan Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Hakan AYDIN “İyi bir üniversiteden mezun oluyorsunuz. Alanında deneyimli hocalarımızdan eğitim aldınız. Hocalarınız sizi en iyi şekilde yetiştirdiler. Okulunuzda aldığınız teorik eğitimi, sağlık kuruluşlarında aldığınız pratik eğitimle pekiştirdiniz. Artık sizlerden beklentimiz, sağlık ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıfı olarak, hastalara en iyi şekilde hizmet vermeniz. Çok çalışmanız, gayretli olmanız ve karşılaşacağınız zorluklar karşısında hiçbir zaman yılmamanızdır. Ben bu konuda sizlere inanıyor ve güveniyorum. Çalışma hayatınızda başarılı olarak değerli hocalarınızın verdiği emekleri boşa çıkartmayacaksınız” diye konuştu ve mezun öğrencileri tebrik ederek, meslek hayatlarında başarılar diledi.

Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Prof. Dr. Demet ÜNALAN, “2 yıllık yoğun bir eğitim-öğretim sürecinin sonunda yüksek donanımlı birer profesyonel olarak yetişmiş olan, siz öğrencilerimiz mesleklerinizde başarılı olacağınızdan asla şüphem yoktur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından tören, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Yüksekokulumuz birincisi Serap POLAT’ın mezuniyet kütüğüne plaket çakması, dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdim edilmesi, mezun öğrencilere diplomalarının verilmesi ile son buldu.

Törene katılımlarından dolayı Sayın Prof. Dr. Hakan AYDIN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. İbrahim Narin Yüksekokulumuz birim danışma kurulu üyelerinden Sayın Sultan ŞAHİN, Sayın Kevser ÖZTÜRK, Sayın Kamil KOÇ, Sayın Erol SOYKÖK, değerli akademisyenlerimiz, idari personellerimiz, sevgili öğrencilerimiz ve saygıdeğer ailelerine teşekkür ederiz.

Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü

04 Ağustos 2023 Cuma