TEV Burs Başvurusu

16 Eylül 2024 – 11 Ekim 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek burs başvuruları,  www.tev.org.tr adresinde ilan edilecek çevrimiçi (online) platform üzerinden yapılacaktır. Burs tutarı aylık 4.500 TL olup öğrencilerin bursu, sınıf geçtikleri ve 2,40/4,00 (62/100) genel not ortalaması koşulunu sağladıkları sürece üniversite eğitimleri boyunca devam edecektir.  Başvuru sonrası teknik ön değerlendirme aşamasını geçerek mülakata katılmaya hak kazanan öğrenciler, TEV Başvuru Platformu aracılığıyla tüm aşamaları kendileri takip edebilecek, başvuru durumlarını, platformdan kişisel hesaplarına girerek öğrenebilecektir. TEV temsilcisi eşliğinde gerçekleştirilecek mülakatlar Microsoft Teams üzerinden yapılacaktır.

19 Eylül 2024 Perşembe