2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İdari Personel Paydaş Toplantısı
2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İdari Personel Paydaş Toplantısı

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı İdari Personel İç Paydaş Toplantısı Meslek Yüksekokulumuzda görev yapmakta idari ve destek personellerin katılımıyla 03 Ekim Perşembe günü Müdür Prof. Dr. Demet ÜNALAN 'ın başkanlığında Müdür Yardımcıları Doç.Dr. Ülfet ÇETİNKAYA, Öğr.Gör.Dr. Ayşegül AYDIN ve Yüksekokul Sekreteri Fahriye ÖNER' in katılımları ile başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı içinde gerek idari bürolarda ve gerekse destek personelin görev tanımları kapsamında yapmış oldukları iş ve işlemlere dair çalışma takvimi ve iş akış süreçleri hakkında gerekli açıklamalar ve görüşmeler yapılmıştır.

Meslek Yüksekokulumuzda Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik programında öğrenim gören öğrencilerimizden Göksel YILDIRIM'ın da proje ortağı olduğu 2023/2 Dönem TÜBİTAK 2209-A ve 2209-B Projesi "Devlet Üniversitelerinde İdari Personel İş Takip Sistemi: Erciyes Üniversitesi Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Örneği" başlıklı projenin okulumuz idari bürolarındaki yaklaşık 5 (beş) ay sürecek saha gözlemi ve iş analizleri çalışmalarında okulumuz idari bürolarında birim içi rotasyon ile mevcut bürolarda görev yapan idari personellerin birbirlerinin yerine geçebilen, adil bir iş dağılımı ve beceri kazanımlarına yönelik projenin etkin bir şekilde uygulanmasını hedefleyen bilgilendirmeler yapılmıştır.

Toplantı Meslek Yüksekokulumuz İdari Yöneticileri ve İdari personelinin moral ve motivasyon açısından karşılıklı diyalogları ve yeni eğitim-öğretim yılının başarılı bir şekilde yürütülmesine dair temenni ve dileklerde bulunmaları ile son bulmuştur.

09 Ekim 2024 Çarşamba
Toplam 0 görüntüleme