2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı Ders Değerlendirme Anketleri
2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı Ders Değerlendirme Anketleri

Sevgili Öğrencilerimiz,

- Ders değerlendirme anketleri, Yüksekokulumuzda eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek amacıyla yürütülen değerlendirme çalışmalarının önemli bir parçasıdır. Ankette yer alan maddelere vereceğiniz samimi ve içten cevaplar, size daha nitelikli eğitim-öğretim hizmeti sunmamıza yardımcı olacaktır.

- Derslerin geliştirilmesinde önemli bir rol oynayan öğrenci görüşlerinin Yüksekokulumuzda daha yaygın ve etkin biçimde kullanılması için katılımınızın yüksek olması kritik olduğundan, sizlerden katılıma özen göstermenizi özellikle rica ediyoruz.

- Anketler tamamıyla anonim olarak doldurulacak olup, anket sorularının yanı sıra yazılı olarak doldurabileceğiniz görüş ve öneri kısmı da bulunmaktadır.

- Ankete katılımınız ve görüşleriniz bizim için çok değerli!

- 2023-2024 Bahar yarıyılı anket uygulamaları 13-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

- Ders değerlendirme anketleri, mobil cihazlara uyumlu hale getirilmiştir. Anketin açık olduğu süre zarfında anket uygulamasının tamamlanması gerekmektedir.

- Anket değerlendirme süresi ortalama 5-7 dk'dır. (Anket uygulamalarında WhatsApp uygulamasına gönderilen linkler kullanılacaktır).

- Sizden ricamız, ankette yer alan derslerin (pratik & teorik) anket formlarını belirtilen tarihler içerisinde tamamlamanızdır.

ERÜ Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri MYO 2023-2024 Bahar Yarıyılı Öğretim Süreci Değerlendirme Formu

Erciyes Üniversitesi Halil Bayraktar Sağlık Hizmetleri MYO Anket Hazırlama ve Değerlendirme Komisyonu

22 Şubat 2024 Perşembe
Toplam 0 görüntüleme